Verken de omgeving van Egmond aan Zee vanuit een 5-sterren appartement met zeezicht

De omgeving van Egmond aan Zee heeft veel te bieden aan bezienswaardigeheden en een 5-sterren appartement met zeezicht van Maris Apartments is dé perfecte uitvalsbasis van een verkenningstocht.

  • Uiteraard is activiteit nummer één het strand van Egmond aan Zee. 

Het strand van Egmond aan Zee biedt genoeg mogelijkheid om te ontspannen en te relaxen maar ook om lekker sportief bezig te zijn. Trek bijvoorbeeld 's ochtends de hardloopschoenen aan en ga met zonsopkomst een stuk hardlopen. Niet zo'n zin om te rennen? 
Neem dan de tijd en loop op uw gemak naar Bergen en terug. Het uitzicht heeft al vele bekende schilders versteld doen staan.

Bij terugkomst biedt ons appartement met uitzicht op zee genoeg ontspanning om heerlijk bij te komen van de wandeling. Ontspan in een van onze relaxte settings op het balkon, geniet van onze Maris service of neem een frisse douche in een ruim ingerichte badkamer. 

5-sterren appartement met uitzicht op zee

  • Een stedentrip vanuit Egmond aan Zee

Een stedentrip kan zoveel leuke en onverwachte gezelligheid met zich meebrengen! Daarom is dat activiteit nummer twee in onze top 3 van activiteiten en bezienswaardigheden in en rond Egmond aan zee deze zomer.

Na een heerlijk nachtrust staat u rustig op en geniet u nog even van het uitzicht op zee en vervolgens pakt u de spullen voor de dag, roept u de kids en gaat u op uw gemak richting de gratis parkeergarage van Maris.

Bergen is een mooi begin van de trip. Indien de zon schijnt tovert dit dorp zelfs bij de grootste chagerijn nog een glimlach op zijn gezicht! Ontdek een van de fijne restaurantjes of cafe's voor een lekkere kop koffie of heerlijk gebak. Houden uw kinderen van dieren? Vergeet dan vooral het hertenkamp niet. 

Door naar Alkmaar, de stad van kaas. Als u op een zomerse dinsdag gaat tref je hier een groot gedeelte van de dag de heerlijkste kazen en
kaas-verwante producten. Ook leert u hier een hoop over de traditie omtrent kaas maken en de gebruiken die het door de decennia heen met zich mee heeft gebracht.

Alkmaar is echter meer dan kaas alleen zo heeft het een prachtige kerk, de Grote Sint Laurenskerk en zelfs een Beatles museum! Genoeg 
om een mooi dagdeel te genieten dus.  Bekijk alle bezienswaardigheden in alkmaar

Ontdek Alkmaar vanuit een Maris appartment met uizicht op zee

Voor sommigen zijn dit al twee uitblinkers van Noord Holland maar voor de meeste houdt het hier niet op. Zo is er namelijk ook nog de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Hier weet u ongetwijfeld al een hoop van en hier gaan we graag een andere keer dieper op in, er is namelijk zoveel om te beschrijven!

Ondertussen zit u misschien al weer met uw gedachten op het balkon van het 5-sterren appartement met uitzicht op zee. Begrijpelijk maar we hebben nog een activiteit voor de boeg.

  • Shoppen

Shoppen! Alkmaar, Bergen maar ook Egmond aan Zee bieden allemaal een ruime keuze aan authentieke winkels. In 2017 werd Alkmaar zelfs verkozen tot leukste stad om te winkelen van heel Nederland! Daarom is activiteit nummer 3 van deze zomer winkelen. 

Egmond aan Zee biedt het Egmond plaza met een combinatie van verschillende winkels die elk in hun eigen behoefte voorzien. Daarnaast zijn er in het centrum nog een aantal leuke winkels zoals een surfwinkel en een leuke eigenzinnige sieradenwinkel te vinden.

Bergen is voorzien van een leuke mix van winkels, van luxe fashion brands tot meer speelse kinderkleding, leuk om met de kids langs te gaan. Uiteraard kunt u als pauze van het winkelen heerlijk lunchen aan de zee! 

En last but not least, Alkmaar. Om alle winkels hier te beschrijven zou te veel zijn, dat gaan we dan ook niet doen. U moet het zelf beleven! Misschien dat u zelfs tijdens een lekkere kop koffie in de ochtend een planning kunt maken van alle winkels die u wilt bezoeken. Hoe dan ook, of u nu gaat shoppen, wandelen, op stedentrip gaat of alle drie, wanneer u terug komt in uw 5-sterren appartement met uitzicht op zee van Maris kunt u terug kijken op een geslaagde tijd met uw gezin en wegdromen bij de gedachte aan uw volgende verblijf in Maris met de nodige luxe van dien.

Tot snel! 

Bekijk de appartementen met zeezicht