Luxe Kerst Aan Zee

 

Heeft u zin om deze kerst in luxe aan zee door te brengen? Kom naar Maris Apartments in Egmond aan zee en beleef een luxe kerst aan zee. Lees hier waarom.

Deze winter loopt voor iedereen anders dan gepland. De situatie die het Covid-19 virus heeft veroorzaakt is ernstig en heeft gevolgen voor ons allemaal. Bijvoorbeeld voor de manier waarop we reizen en vakantie vieren. Verre reizen zijn op dit moment voor veel mensen niet realistisch en dus zoeken we het dichter bij huis.

Ontdek een nieuwe omgeving

Dit lijkt logisch, maar misschien is dat het niet. Er is namelijk ook nog een andere optie en dat is thuis blijven. Thuis blijven vinden sommige mensen fijn en vooral ook veilig. Wat deze mensen echter niet hebben is een nieuwe beleving in een onbekende omgeving. Thuis blijven tijdens de kerstperiode kan de kans op stress aanzienlijk vergroten, bijvoorbeeld door kinderen die tijdens de kerstvakantie voor een hoop gedoe zorgen of een 1,5-meter-kerstborrel bij de buren waar u nou net even niet op zit te wachten. Ook voor de kinderen is het goed om in deze aparte periode een nieuwe omgeving te ontdekken en zich los te breken van de dagelijkse sleur. Dit alles uiteraard op een gepaste manier.

Luxe kerstvakantie aan de kust

Een omgeving waar de kids veilig en op gepaste afstand rond kunnen rennen is het strand. Een van de meest typische én mooiste standen vind je in Egmond aan Zee. Hier kunt u heerlijk uitwaaien, wandelen, sporten, met de hond lopen, noem maar op. De vrijheid die u op het strand van Egmond aan Zee kunt ervaren is heerlijk. Even niemand om u heen afgezien van uw meest dierbaren om deze memorabele beleving mee te delen.

Had u al bedacht wat voor een zooitje het kan zijn in uw eigen huis tijden een vakantie periode? In de luxe Maris appartementen heeft u hier totaal geen last van. U neemt lekker mee wat u mee wilt nemen en als u weer naar huis gaat wordt het appartement volledig voor u schoongemaakt. Lekker toch?

In een Google review zegt een van onze bezoekers het volgende:

“Wij hebben fantastisch dagen gehad aan de kust. Vooral de locatie is geweldig, ligt echt direct aan het strand. En het appartement is super modern en schoon. Aanrader!”

 

Heeft u zin gekregen in een zorgeloze en luxe kerst aan zee? Boek dan een appartement naar uw keuze. Boek voor de maanden november, december of januari en ontvang *10% korting met de code BOOKMARIS. *geldig in 2020. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen? Bekijk de huidige aanbiedingen bij Alys Finest Accommodations.

Boek een appartement