Luxe herfstvakantie aan zee

 

De herfstvakantie wordt in 2020 een belangrijke vakantie. Veel mensen hebben de voorjaarsvakantie overgeslagen of verplaatst. Mede door de regels en reisadviezen is ook de zomervakantie afgelast of verplaatst. Maar op vakantie gaan willen we allemaal en op vakantie gaan is precies wat we in de herfstvakantie weer kunnen. Waarom dan niet meteen een luxe vakantie aan zee? Boek nu en ontvang 10% vroegboekkorting voor de maanden oktober en november in 2020. Op zoek naar actuele aanbiedingen? Bekijk de huidige aanbiedingen van Alys Finest Accommodations.

Een verblijf in de herfstvakantie aan zee is aantrekkelijk voor veel Nederlanders. De afstand naar de kust is voor veel mensen makkelijk te reizen. De Nederlandse kust biedt ook in de herfst veel activiteiten en artistieke uitzichten. Perfect dus om een weekje aan de kust door te brengen.

Luxe herfstvakantie aan zee

Herfstvakantie aan de kust

Lekker uitwaaien en een wandeling maken met de familie op het strand. Dat zijn de favoriete activiteiten van onze gasten. Bij Maris bieden we voor elke gezinssamenstelling een mooi appartement. Ook stellen en vriendengroepen zijn bij ons graag te gast.

Het Comer restaurant, wat zich in hetzelfde pand als Maris bevindt is een ideale uitvalsbasis voor het starten én eindigen van de dag. Voor een heerlijk stuk appeltaart om de dag mee te beginnen. Of een heerlijk 3-gangen diner als perfecte afsluiting van een mooie herfstdag. Liever zelf koken? De keukens van de Maris appartementen zijn compleet ingericht. Van stoomoven tot ruime wijnklimaatkast.

Onze badkamers worden door onze gasten goed beoordeeld. Het bad biedt vaak een mooi rustmoment voor gasten van Maris na een frisse dag op het strand. Ook het uitzicht over zee vanuit alle appartementen wordt goed gewaardeerd. Zo zegt Esther in een review het volgende:

 

Fantastische vakantie-woning! Met een geweldig uitzicht aan alle kanten van het appartement. Over de duinen, zee&strand en het dorp. Prachtige, stijlvolle inrichting en een werkelijk over-complete uitrusting van keuken en andere huishoudelijke apparaten. Wij komen graag nog een keer terug! PS: wij zaten in appartement "Monet".

 

Herfstvakantie aanbieding

Benieuwd geworden naar ons appartement Monet en onze overige appartementen? Bekijk de Maris luxe appartementen aan zee. Al onze appartementen bieden uitzicht over zee. Uiteraard zijn de appartementen ook voorzien van gratis en snelle wifi.

Een luxe herfstvakantie klinkt zo al aantrekkelijk. Maar met een mooie korting van 10% bij een directe boeking wordt het wel héél aantrekkelijk. Boek nu direct voor de herfstvakantie van 2020 en ontvang 10% korting op je verblijf.

Boek direct

 10% vroegboekkorting* met de code: BOOKMARIS

*Geldig voor boekingen in de maanden oktober en november 2020.

Bekijk actuele herfstaanbiedingen bij Alys Finest accommodations.