Luxe vakantie met kinderen in Nederland (Inclusief het mooiste appartement)

 

 

“In Life it’s not where you go, it’s who you go with.”

En zo is dat! Hoe leuk én belangrijk is het om met uw kinderen een vakantie door te brengen?! In dit artikel lees je waarom een luxe vakantie met de kinderen zo leuk is, waar u heen kunt en wat u er écht aan hebt.

 

Luxe vakantie met kinderen in Nederland

 

Waarom een luxe vakantie met kinderen?

Uit onderzoek door wetenschappers aan de universiteit van Toronto blijkt dat kinderen een beleving als cadeau meer waarderen dan bijvoorbeeld speelgoed. De reden hiervoor is dat kinderen emotioneel gezien een meer uitgesproken beleving aangaan bij bijvoorbeeld een dag in een pretpark of een vakantie dan wanneer ze een speelgoedauto krijgen. 

Let hier wel op de planning van de vakantie! Onmiddellijke voldoening speelt een belangrijke rol bij het geven van een cadeau aan een kind. Indien het niet mogelijk is om direct op vakantie te gaan (begrijpelijk, al is dat wel zo leuk) is een combinatie van een cadeau met de belofte van een mooie vakantie met de kinderen natuurlijk perfect.

Maar laten we eerlijk zijn een luxe vakantie met kinderen is natuurlijk niet alleen een cadeau aan de kinderen. Even helemaal ontspannen en onbezorgd genieten met alle ruimte voor de kinderen om hun gang te gaan is meer nog een geschenk aan jezelf.

 

Een mooi en inspirerend voorbeeld van een familie op vakantie is de family off duty.

 

Luxe vakantie appartement huren met de kinderen

 

Luxe of basic appartement huren?

Een luxe appartement aan zee huren om met de kinderen een vakantie door te brengen is een tevredenstellend idee. Niet alleen de ruimte en voorzieningen in het appartement maar ook de omgeving zijn hierbij erg belangrijk. Let bij het appartement huren bijvoorbeeld op voldoende parkeergelegenheid. U wilt immers niet met bagage van u en de kinderen een eind lopen.

Let ook op genoeg ruimte in het appartement om de kinderen hun eigen privacy te gunnen, zowel zij als u moeten ook even alleen kunnen zijn. Een aparte badkamer voor de kids is hierbij ideaal zodat ze niet van de badkamer van de ouders afhankelijk zijn wanneer ze op hun eigen tijd willen douchen of even willen relaxen.

Welke extra’s kan je verwachten in een luxe appartement?

  • Flink veel ruimte voor uzelf en de kinderen.
  • Moderne apparatuur die je net als thuis in alle gemakken voorziet.
  • Design interieur
  • Privéparkeergelegenheid (mogelijk voor meerdere auto’s)
  • Meerdere slaap- en badkamers
  • Een welkomstgeschenk
  • De beste service

Bekijk de luxe Maris Appartementen

 

Met het vliegtuig op vakantie

Luxe vakantie met kinderen in Nederland

Kinderen die zich enorm vervelen in het vliegtuig, speelgoed of een ipad die niet mee zijn gekomen in de handbagage of medepassagiers die zich na 6 uur toch een beetje ergeren aan uw spelende en ietwat lawaaierige kinderen. Nee, niet ideaal. Een luxe vakantie met kinderen in Nederland lijkt dan toch niet zo’n gek idee. Nederland heeft immers een aantal mooie stranden met geweldige uitzichten en met de veranderingen in het klimaat van de afgelopen jaren zijn de zomers ook niet meer wat ze ooit waren. Mogen we dit misschien voor nu het enige voordeel noemen aan de klimaatsveranderingen?

Egmond aan Zee bijvoorbeeld biedt mooie uitzichten en een ruim en schoon strand waar de kinderen vrij kunnen spelen, rennen, voetballen, graven en met net zoveel zand in het haar terug kunnen komen naar huis als ze willen. De omgeving van Egmond aan Zee biedt meer dan strand. Lees de 3 top activiteiten Egmond aan Zee in de zomer van 2019 voor inspiratie voor leuke uitjes en dagbestedingen. Een luxe vakantie met kinderen in Nederland is divers!

AUW! MIJN KNIE! Komt dit u bekend voor? De kids kunnen soms tijdens het spelen, sporten of ravotten zichzelf bezeren of erger nog, iets breken. Het voordeel aan een luxe vakantie met kinderen in Nederland is dat de gebruikelijke medisch specialist dan gewoon in de buurt is. Want of u nu uit Utrecht, Groningen of Maastricht komt het blijft Nederland en alles is praktisch om de hoek. Maar laten we er van uit gaan dat u niet in die situatie beland!

De resultaten van een luxe vakantie met de kinderen in Nederland zullen je niet teleurstellen. Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin om uiteindelijk uitgerust en voldaan weer met een glimlach op uw gezicht weer naar huis terug te keren. Dat is onbetaalbaar!

 

Luxe familievakantie in Nederland

 

Bekijk de luxe appartementen aan zee van Maris

 

Mocht u nog twijfelen waarom een gelukkig gezin uw leven positief beïnvloedt bekijk dan deze leuke infographic van Happify.